مواد لازم: آرد، نمک، آب.

طرز پخت این نان تفاوتی با نان قلیفی ندارد. تفاوت آن در مقدار نمک استفاده شده در نان و استفاده نکردن از سبزیجات و . در پخت آن است.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sally نمای کرتین وال طراحی سایت ثبت است بر جریده عالم دوام ما هوم سرویز سامانه هوشمند درخواست خدمات تجهزات برق صنعتی پارس فانال Arbaeen walk منادی وحدت معرفی کالا طولا میلیاردرشو