مواد لازم: آرد، آب، نمک، روغن

طرز پخت: این نان محلی همچون نان قلیفی تهیه و پخته می شود. با این تفاوت که به جای قابلمه از ماهی تابه استفاده شده و این خمیر فاقد هیچ گونه افزودنی (سیزیجات و ادویه جات) است.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آوين پلاست مهام شوق و مدرسه وبلاگ شخصی Omid.Developer ☑️شرکت بزرگ تبلیغ گستر شاهرود☑️ همه چیز درباره سیستم عامل اندروید آلفا سیستم انجام پروژه های شبیه ساری مهتاب من طـــومـــار