مواد لازم: آرد، آب، نمک، روغن

طرز پخت: این نان محلی همچون نان قلیفی تهیه و پخته می شود. با این تفاوت که به جای قابلمه از ماهی تابه استفاده شده و این خمیر فاقد هیچ گونه افزودنی (سیزیجات و ادویه جات) است.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وانت بار شهرستان☎۰۲۱۴۴۳۶۰۵۰۹☎ فروش استور استار airiplast پوشاک آراس logo design نسل جدید کسب درآمد azmoonpte دفتر فروش پکیج در شیراز-فلاح زاده Jillian