مواد لازم: آرد، آب نمک یا شکر

طرز پخت: پس از آماده شدن خمیر آن را به قطعات کوچکی تقسیم می کنیم یا اصطلاحا آن را چانه می کنیم. این خمیر نیازی به مایه خمیر یا پف کردن ندارد. پس از چانه کردن آن را با وردنه پهن کرده به طوری که  اندازه آن کوچکتر از یک بشقاب و عرض آن کمتر از 1 سانتیمتر شود. سپس ماهی تابه را روی شعله قرار داده و صبر می کنیم تا روغن درون آن کاملا داغ شود. سپس خمیر پهن شده را درون ماهی تابه روی روغن ها قرار می دهیم و آن را پشت و رو می کنیم تا هر دو طرف آن کاملا پخته شود.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     
  • نان قلیفی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تجارت الکترونیک اطلس ایده فروش نهال گل محمدی (طلای مخملی) رواق نمونه سوالات وسایل گاز سوز Menia جعبه ابزار مربی نرم افزاری فردیس عکس نگاهی ب اخبار سینما magic world