مواد لازم: آرد، آب نمک یا شکر

طرز پخت: پس از آماده شدن خمیر آن را به قطعات کوچکی تقسیم می کنیم یا اصطلاحا آن را چانه می کنیم. این خمیر نیازی به مایه خمیر یا پف کردن ندارد. پس از چانه کردن آن را با وردنه پهن کرده به طوری که  اندازه آن کوچکتر از یک بشقاب و عرض آن کمتر از 1 سانتیمتر شود. سپس ماهی تابه را روی شعله قرار داده و صبر می کنیم تا روغن درون آن کاملا داغ شود. سپس خمیر پهن شده را درون ماهی تابه روی روغن ها قرار می دهیم و آن را پشت و رو می کنیم تا هر دو طرف آن کاملا پخته شود.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     
  • نان قلیفی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کوله پشتی ۳۷ لیتری چریکی حراجر - Harajer دانشمندان ایرانی انجمن بت نیوز ɪʀʙɛтɴɛաs Jessie بندر موزیک imagination آشپزباشی مرجع نقد و بررسی کالاهای دیجیتال دانلود فیلم با لینک مستقیم