مواد لازم: آرد، نمک، زعفران، زیره، آب، مایه خمیر.

طرز پخت: تمامی مواد را باخمیر مخلوط کرده و به خوبی آن را ورز می دهیم تا مواد در خمیر پخش شده و حالیت یکدست به خود بگیرد. خمیر را به  قطعات مورد نظر تقسیم کرده و اصطلاحاً آن را چانه می کنیم. سپس آن را در محیطی گرم قرار می دهیم تا پف کرده و اصطلاحا ورز بیاید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن درون آن میریزیم، پس از داغ شدن روغن خمیر را درون قابلمه قرار داده و به وسیله دست یا شیئی پهن مانند کفگیر آن را درون قابلمه پهن می کنیم. و پس از پخته شدن آن را پشت و رو می کنیم تا قسمت رویی آن نیز پخته شود


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     
  • نان سرموکی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

يادداشت‌‌هاي جواهري آموزش مقاله نویسی نیکا دکور سئو برتر ، بهینه سازی سایت،سفارش بهینه سازی سایت،بهینه سازی در موتور های جستجو Kent املاک توقف خرید فروش رهن اجاره باغ دلتنگی من شرکت مهندسی مهدیس آسانبر ريما موزيک ايراني