مواد لازم و روش پخت این نان چندان تفاوتی با نان تافتون ندارد. این نان نسبت به تافتون نازک تر کمی کوچکتر است.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     
  • نان سرموکی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Hair Transplantation Via Fit Method داکت اسپلیت امریکن کولد نقد فیلم های ایرانی - بررسی متفاوت من سالم زيبا ابزارآلات صنعتی دلتا hadi-gm وی آی پی تور