مواد لازم و روش پخت این نان چندان تفاوتی با نان تافتون ندارد. این نان نسبت به تافتون نازک تر کمی کوچکتر است.


منبع: صغیر، علیرضا ، ١٣۶۵ ( گناباد مهد اسطوره و هنر) مشهد : انتشارات مرندیز ، ١٣٩۴.


مطالب مرتبط:

     
  • نان سرموکی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

mojgan.abed7 کُنام شیران گروه آمار سبز گروه تولیدی نساجی تاراتکس رنگ هوشمند وایت برد شعر اشک افرا سازه هاونگاه‌ پایگاه آموزشی شهرستان شیروان